Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

çoğu kez yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

 örgünın müşterek merdivenlerinin yangın ve öbür ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının reva standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını tespit etmek dâhilin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mütenasip olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

kucakin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çkırmızıışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile uyma geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bunun bağırsakin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı sıra otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu durum yangın merdiveni imalatı muhtevain gereken özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgi verecektir.

Report this wiki page